How to Prepare For the PegaPCSSA86V1 Exam With Ease?

How to Prepare For the PegaPCSSA86V1 Exam With Ease?

The Pegasystems PEGAPCSSA86V1 exam is a certification test for Pega Certified System Architects. The exam requires candidates to be proficient in Pega's product line. However, before sitting for the exam, it is necessary to prepare for it well. In order to succeed, you need to get an accurate and comprehensive study guide. You can get one of these guides from a reliable source.

How to Prepare For the PegaPCSSA86V1 Exam With Ease?

Question: 1


 
The Static Assembler is used to address rules assembly issues due to which cause?

A. The server is managing a large number of rules caches.
B. Access groups contain multiple production rulesets.
C. A new application is migrated to the production system.
D. The application record lists several branch rulesets.

Answer: A

Question: 2

Which two actions do you perform when using the Performance Analyzer (PAL) to ensure that you obtain accurate performance data? (Choose Two)

A. Run the process to completion first to perform needed rule assembly and avoid skewed results.
B. Capture PAL readings after significant changes to a process to identify any performance impact.
C. Capture  a  PAL  reading  for  a  process  with  good  performance  to  establish  a  benchmark  for comparison.
D. Run PAL as an end user to account for any performance differences due to the portal itself.

 
 

Answer: A, B

 

Question: 3 

A user reports that an application takes five seconds to complete a step and present the next step in a process. Which tool allows you to gather and analyze performance data for the form submission?

A. Performance Profiler
B. Performance Analyzer (PAL)
C. Database Trace
D. Tracer

Answer: B

Question: 4

Which two statements about guardrails are true? (Choose Two) 

A. Each rule may have multiple guardrail warnings.
B. Pega Platform performs guardrail examination when a rule is checked out.
C. Pega Platform performs guardrail examination when a rule is saved.
D. A developer receives a guardrail warning for rules checked out by other developers.

 
Answer: A, C

Explanation:

Question: 5


Which three statements about the guardrail score are true? (Choose Three) 

A. The Application Guardrails landing page counts the number of rules with severe or moderate guardrail warnings.
B. Guardrail scores do not include Pega Platform core rules.
C. The Application Guardrails landing page counts the number of rules with no warnings or caution- level guardrail warnings.
D. A  weighted  compliance  score  above  90  signifies  that  an  application  is  ready  for  general distribution.
E. Rules with unjustified warnings are not counted in the compliance score.

Answer: A, C, E
 

Explanation:

 

Question: 6 

An assignment service-level agreement (SLA) is configured with the following details:
◆ Initial urgency: 20
◆ Assignment ready: Timed delay of 1 hour
◆ Goal: 5 hours and increase urgency by 10
◆ Deadline: 8 hours and increase urgency by 20
◆ Passed deadline: 2 hours, increase urgency by 20, and limit events to 5
Assuming no other urgency adjustments, what is the assignment urgency 16 hours after the case reaches the assignment?

A. 100
B. 90

C. 130
D. 70

Answer: A

Question: 7 

Which two configurations are required when adding a Split for Each shape to your case life cycle? (Choose Two)

A. Enter a rule that stores the audit note that you want to include in the subprocess
B. Define when the parent process resumes processing
C. Enter the Page List or Page Group property that is the basis of the split
D. Enable users to get back to the subprocess after the case moves forward

Answer: A, B

Question: 8 

You have a requirement to associate users in different units to the same work queue. How do you implement this requirement?

A. Associate the users to a common work group. Then associate a work queue to the work group.
B. Associate the users to a common work group. Then associate the work group to the appropriate units.
C. Associate the users to a common unit. Then associate a work queue to the common unit.
D. Associate the users to a common work queue. Then associate the work queue to the appropriate units.

 
Answer: A

Next Page

In case you have found a mistake in the text, please send a message to the author by selecting the mistake and pressing Ctrl-Enter.

Comments (0)

    No comments yet

You must be logged in to comment.

Sign In / Sign Up